Telpon: + 86-838-2274206
page_banner

Babagan awake dhewe

Spanduk 1

Profil Perusahaan

Didegaké ing 2003, Sichuan Tongsheng dumunung ing taman industri Deyang, Sichuan.Kanthi biomedicine minangka arah lan inovasi minangka tenaga pendorong, perusahaan kasebut setya nyedhiyakake layanan R&D khusus, produksi lan dodolan asam amino lan turunan, perantara kunci farmasi, aditif panganan, kosmetik lan bahan mentah produk perawatan kesehatan.
Ing saiki, varieties anjog perusahaan watara asam amino, polipeptida lan turunan, perusahaan adhering kanggo "urip lan kualitas lingkungan minangka pisanan, entuk manfaat produksi dhuwit minangka tambahan" filosofi bisnis, ing selaras ketat karo.ISO 9001:2008lan standar manajemen GMP;

Perusahaan tansah njupuk kualitas produk minangka pusat, strictly ngleksanakake USP, EP, AJI, JP lan standar industri liyane;Ing premis kanggo njaga kekuwatan kemajuan terus-terusan lan proteksi produksi, njamin kualitas, efisiensi dhuwur lan energi dhuwur saka produk perusahaan.
Wiwit panyiapan perusahaan, sawise usaha tanpa wates, pabrik produksi Tongsheng kalebu area luwih saka 22000 ㎡ lan wis12 jalur produksi, area bengkel pemurnian-pengering-pengemasan 1.100 ㎡, area bengkel sintetik 3.600 ㎡, lankapasitas produksi taunan 1.000 metrik ton.

Jumlah buruh saiki luwih saka 230, kalebu luwih saka 130 teknisi, udakara 20 wong ing tim manajemen kualitas,luwih saka 30 R & D profesionalpersonel, kira-kira 8 personel gelar Phd & Master.Ing 2014 Tongsheng nyiyapake pusat technical kotamadya lan taun 2016 entuk workstation akademisi.

Produk kita didol ing saindenging jagad, lan nganti saiki karo Pfizer, P&G lan perusahaan Fortune Global 500 liyane, entuk hubungan bisnis sing dawa lan apik, kalebu TEVA, SANIFI lan 50 perusahaan farmasi ndhuwur liyane lan akeh perusahaan obat domestik sing kondhang ing Cina.
Liwat inovasi & pangembangan sing terus-terusan lan manajemen kualitas sing ketat, kita bisa nguatake luwih akeh produk, entuk manfaat luwih akeh pasien lan menehi kontribusi kanggo kesehatan sosial.

QC1

Sejarah Kita

2003

Madeg Sichuan Tongsheng Amino Acid Co., LTD.

2005

HFG

Entuk sertifikat ISO 9001.

2011

GSD

Madeg Sichuan Tongsheng Biopharmaceutical Co., LTD.

2014

Gambar 8
GFD

Didegaké Pusat Teknologi Kota.

2016

JG
HFG (2)

Nggawe Workstation Ahli Akademisi lan entuk Lisensi Produksi Pangan.

2017

Entuk sertifikat ISO 2200.

2018

Lulus audit tanggung jawab sosial SMETA internasional

2021

Partisipasi ing produksi lan pasokan bahan mentah kanggo obat COVID-19

Budaya Perusahaan

Wong Tongsheng duwe impen "Urip, Mekar lan Menang bebarengan!
Kita netepi prinsip "Urip, lingkungan lan kualitas luwih dhisik tinimbang dhuwit, produksi utawa efisiensi.Pangowahan promosiaken inovasi teknologi, Service customer efficiency pisanan "konsep, ing kontribusi kanggo kesehatan manungsa ing dalan kanggo Forge ahead!

Pelatihan Staff

gdsr

Pelatihan profesional minangka pondasi produksi lan manajemen kualitas sing aman, nanging uga langkah pangayoman pisanan.
Pendidikan lan pelatihan, lapangan kerja kanthi sertifikat

Rencana lan latihan

Kehormatan Perusahaan & Sertifikat

Perusahaan kasebut nduweni sertifikat ISO 9001:2015 lan ISO 22000:2018, uga lisensi produksi pangan lan sertifikasi KOSHER.

GFDHG (5)
GFDHG (3)
GFDHG (3)
GFDHG (2)
GFDHG (4)

Kapasitas Pabrik

● Perusahaan duwe 12 jalur produksi, ing antarane area bengkel finishing, pangatusan lan kemasan yaiku 1100 meter persegi, kanthi kapasitas produksi taunan luwih saka 1000 ton.
● Perusahaan bisa nindakake macem-macem reaksi kompleks, kayata: partisipasi enzim resolusi kiral;Logam mulia sing melu reaksi kopling katalitik lan reaksi Grignard lan reaksi anhidrat lan anaerob liyane.

Gudang

PABRIK

PABRIK

Lab QC

PABRIK (5)
PABRIK (6)
PABRIK (8)

Bengkel

PABRIK (7)
PABRIK (2)
PABRIK (1)
PABRIK (9)

Kekuwatan R&D

Tim pusat R&D Perusahaan saka 30 profesional industri kimia, kalebu 1 Dokter lan 6 siswa lulusan, kanthi pengalaman lapangan profesional lan kemampuan kanggo nyintesis senyawa sing angel, kanthi aktif nindakake kerjasama riset industri-universitas, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina (Chengdu) Institut Biologi, Universitas Sichuan, Universitas Pertanian Sichuan, Universitas Sains lan Teknologi Southwest lan lembaga riset ilmiah liyane kanggo netepake hubungan kerjasama sing stabil ing jangka panjang.

PABRIK (8)

Priksa pitakon pelanggan kanthi nganakake studi kelayakan
Nyedhiyakake proposal kalebu spesifikasi produk, biaya lan garis wektu, lan perjanjian pambocoran rahasia
Nampa PO lan miwiti produksi
Nyedhiyakake nganyari teknis sajrone kampanye kanthi rutin lan ringkesan miturut panjaluk pelanggan
Tindakake pelanggan babagan masalah sing bisa ditindakake

Turunan saka asam amino lan senyawa heterosiklik nitrogen
Aplikasi asam amino ing panganan lan produk kesehatan
Polipeptida kosmetik lan polipeptida farmasi
Aplikasi metode enzim fermentasi biologis ing produksi asam amino

PABRIK (8)

Prestasi inovasi

klien kita

HFD

Kegiatan & pameran

HFD

HFD