Telpon: + 86-838-2274206
page_banner

Safety, kesehatan lan lingkungan

jhgf

Tongsheng ngrumusake kabijakan lan tujuan EHS sing berorientasi wong, sing nuntun Tongsheng kanggo nemtokake arah manajemen lingkungan, kesehatan lan safety pekerjaan, lan nyedhiyakake kerangka kerja lan kode etik kanggo netepake tujuan kesehatan lan safety lingkungan sing luwih spesifik, supaya kanggo nyuda lan nyegah risiko!

banyu limbah:sistem ngawasi online discharge banyu sampah disambungake menyang database biro pangayoman lingkungan provinsi lan kotamadya kanggo mesthekake nganti discharge standar.
Limbah gas:ketel uap nggunakake gas alam energi resik kanggo ngurangi polusi lingkungan;Gas senyawa organik sing molah malih ing bengkel kudu disegel lan diklumpukake dening kondensor lan digunakake maneh.
Limbah mbebayani:sampah mbebayani diklumpukake ing tong minyak lan diselehake miturut kategori.Perjanjian pembuangan sampah sing mbebayani ditandatangani karo Sichuan Zhongming environmental treatment Co., Ltd. lan ditransfer kanggo dibuwang.

jhgf

Emisi swara saka pabrik 100%
Tingkat pembuangan limbah padat 100%
Pembuangan limbah mbebayani kanthi tingkat sing dibutuhake 100%

kjhg

Rampungake penilaian pertama status kesehatan kerja ing 2018;
Nindakake deteksi faktor bahaya pekerjaan lan pemeriksaan kesehatan kerja karyawan ing situs saben taun;
Perusahaan nganakake pemeriksaan kesehatan kerja kanggo kabeh karyawan sadurunge, sajrone lan sawise kerja;
Nglengkapi karyawan kanthi artikel pelindung pribadi kesehatan kerja standar;

GHJF (1)
Ewonan wong sing tatu tingkat tatu kurang saka 3,18%

GHJF (2)
Kacilakan cedera serius yaiku 0

GHJF (3)
Korban industri 0

GHJF (4)
Kecelakaan Kebakaran 0

GHJF (5)
Insiden penyakit akibat kerja 0

Entuk laporan evaluasi status safety ing 2017;
Entuk sertifikat standarisasi safety kelas III ing taun 2017;
Wiwit 2016, wis dadi perusahaan majeng ing manajemen safety ing taman kanggo limang taun consecutive;


Rencana lan latihan

Penyetor darurat

gdsr
Pendidikan lan latihan

Nggawe sistem manajemen farmasi sing nyukupi syarat internasional, kayata sistem manajemen GMP lan cGMP.Nyedhiyani pelanggan kanthi API sing stabil lan dipercaya.
Perusahaan kasebut nyedhiyakake layanan dhukungan kanggo akeh perusahaan farmasi internasional lan nguwasani tren teknis paling anyar babagan obat asli.Kita duwe pirang-pirang saluran pipa R&D produk lan saiki ana ing tahap klinis II lan III.
Nganyarke jalur produksi, nambah produksi lan kapasitas, lan nggawe basis produksi API kunci lan perantara kunci sing cocog karo standar cGMP
Nggawe pusat teknologi R&D provinsi lan platform inkubasi R&D kanggo nambah tingkat R&D perusahaan.
Liwat inovasi R&D sing terus-terusan lan manajemen kualitas sing ketat, kita bisa nguatake produk, entuk manfaat luwih akeh pasien lan menehi kontribusi kanggo kesehatan sosial.

khjgiuo
Ngurangi kemiskinan

iuytiuy
Nuwun sewu sepuh

ytre
Kunjungan Wakil Wali Kota Deyang

hdrtyut
Kunjungan Biro Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Provinsi kerja sama karo departemen kompeten saka rong biro kotamadya.