Telpon: + 86-838-2274206
page_banner

Dhukungan Teknis

Dhukungan Teknis

Tim 30 profesional kimia, kalebu 1 dokter lan 6 siswa lulusan, duwe pengalaman profesional langsung lan kemampuan kanggo nyintesis senyawa sing angel.

Area 1100 M2 dilengkapi 25 fume hood, reaktor kaca lan peralatan sintesis kimia organik cilik liyane, kromatografi cair kinerja dhuwur lan kromatografi gas.

Pusat R&D perusahaan kasebut kanthi aktif nindakake kerjasama riset universitas industri lan wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang lan stabil karo lembaga riset ilmiah kayata Institut biologi Akademi Ilmu Pengetahuan Cina (Chengdu), Universitas Sichuan, Universitas Pertanian Sichuan lan Universitas Ilmu lan Teknologi Southwest.

Kauntungan teknis

Kita duwe pirang-pirang jalur produksi, sing bisa nyukupi jalur produksi multi-fungsi saka tingkat gram nganti tingkat 100 ton.

Bisa nindakake macem-macem reaksi kompleks, kayata resolusi kiral kanthi partisipasi enzim;Logam mulia melu reaksi anhidrat lan bebas oksigen kayata reaksi kopling katalitik lan reaksi Grignard.

Kita duwe tim R&D kanggo ndhukung pangembangan, optimasi lan amplifikasi proses sing cepet lan stabil.Ana 5-10 proyek komersial anyar ing.