Telpon: + 86-838-2274206
page_banner

Kabar Perusahaan

Kabar Perusahaan

  • Klompok pisanan pensiunan Sichuan Tongsheng

    Ing Januari 2022, Sichuan Tongsheng Biopharmaceutical Co., Ltd. ngilangi klompok pensiunan pisanan.Padha: Jiang Xiucai, Wang Zhongpei, Huang Yan.Padha ora kakehan halo, utawa bumi-shattering tumindak.Nanging dheweke wis kerja nganti pirang-pirang taun, meneng wae, dedikasi tanpa pamrih....
    Waca liyane