Telpon: + 86-838-2274206
page_banner

Kabar

  • Produsen bahan baku polipeptida-Sichuan Jisheng

    Founded in 2015, Sichuan Jisheng dumunung ing Leshan zona pembangunan industri dhuwur-tech nasional, panutup area 60000 meter persegi.Iku perusahaan teknologi dhuwur, nggabungake R&D, produksi lan dodolan produk.Kanthi investasi 180 yuta yuan, perusahaan wis ngrancang ...
    Waca liyane
  • Napa asam amino bisa nambah fungsi memori kita?

    Akeh wong ngomong yen asam amino bisa nambah fungsi memori kita.Yen mangkono, kepiye carane nggawe?Asam amino minangka unit struktural dhasar saka protein, sing bisa nyedhiyakake energi kanggo awak lan otak, lan minangka sumber kabeh makhluk urip.Dheweke bisa nyintesis protein jaringan dadi amonia ...
    Waca liyane
  • Sichuan Tongsheng akreditasi minangka "Barometer" ekspor perdagangan China

    Ing wulan Juni 2022, woro-woro resmi wis dirilis ing situs web Administrasi Umum Pabean PR China manawa dheweke wis nerbitake dhaptar conto perusahaan ing babak anyar indeks utama ekspor perdagangan manca China.Lan Sichuan Tongsheng Biopharmaceutical Co., Ltd iku p...
    Waca liyane
  • Kita Tekan Cphi Wis pirang-pirang taun

    Kanggo nggawe pelanggan ngerti liyane babagan perusahaan lan duwe kerjasama sing luwih apik karo saben liyane, Sichuan Tongsheng dirawuhi CPHI shanghai, Jepang lan panggonan liyane.CPHI Shanghai 2021—W4G31 CPHI 2022-in preparation… Dhaptar produk asam Amino Sichuan Tongsheng Jeneng Item Komoditas CAS ...
    Waca liyane
  • Bali menyang 80 -Spring Festival Garden Party

    Ing Januari 2022, pesta taman Festival Musim Semi sing ditunggu-tunggu wis teka.Tema acara iki: Back to 80s.We bali lan ketemu fun.Lan ana akeh cemilan lan game nostalgia kanggo kabeh wong.Snack Stand Under Cooking...
    Waca liyane
  • Klompok pisanan pensiunan Sichuan Tongsheng

    Ing Januari 2022, Sichuan Tongsheng Biopharmaceutical Co., Ltd. ngilangi klompok pensiunan pisanan.Padha: Jiang Xiucai, Wang Zhongpei, Huang Yan.Padha ora kakehan halo, utawa bumi-shattering tumindak.Nanging dheweke wis kerja nganti pirang-pirang taun, meneng wae, dedikasi tanpa pamrih....
    Waca liyane