Telpon: + 86-838-2274206
page_banner

China Fmoc-N-Me-Ala CAS: 84000-07-7 Pabrik

Katrangan singkat:

Aplikasi:peptida ;Asam amino & turunan

Jeneng produk:  Fmoc-N-Me-Ala

Nomer CAS:: 84000-07-7

Formula Molekul: C19H19NO4

Bobot Molekul: 325.36

Kita bisa nyedhiyani conto, lan welcome pitakonan Panjenengan!

84000-07-7


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

CAS:84000-07-7

Penampilan: Putih nganti putih padhet

Kemurnian: ≥98%

Kualitas produk cocog: standar perusahaan kita

Packing: 1kg utawa miturut syarat customer.

Sumber: Chemical Synthetic

sinonim

Fmoc-N-metil-L-alanine;

N-FMoc-N-Metil-L-alanine

(9H-Fluoren-9-yl)MethOxy]CarbonylN-Me-Ala-OH;

N-[(9H-Fluoren-9-ylmethoxy)karbonil]-N-metil-L-alanine;

(S)-2-((((9H-Fluoren-9-yl)Metoksi)karbonil)(Metil)aMino)propanoicacid;

(2S)-2-({[(9H-fluoren-9-yl)metoxy]karbonil}(metil)amino)propanoicacid;

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita