Telpon: + 86-838-2274206
page_banner

Fmoc-β-Ala-OH CAS: 35737-10-1 Produsen

Katrangan singkat:

Aplikasi: turunan Isovaline;α- Asam Amino Metil

Jeneng produk:  Fmoc-alpha-Et-D-Ala-OH

Nomer CAS:: 857478-30-9

Formula Molekul: C20H21NO4

Bobot molekul: 339,39

Kita bisa nyedhiyani conto.Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita!

857478-30-9


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

CAS: 35737-10-1

Penampilan: Putih nganti putih padhet

Kemurnian: ≥98%

Kualitas produk cocog: standar perusahaan kita

Packing: 25kg / serat drum, 1kg, 5kg utawa miturut syarat pelanggan.

Sumber: Chemical Synthetic

Kapabilitas sasi: 3-5MT / sasi

sinonim

3-Asam Fmoc-aminopropanoic;

Fmoc-β-alanine;

FMOC–ALA-OH Novabiochem;

FMOC-GLY(C*CH2)-OH;

FMOC-L-BETA-ALA-OH;

FMOC-NH-(CH2)2-COOH;FMOC-BETA-ALANINE

N-[(9H-Fluoren-9-ylmethoxy)karbonil]-β-alanine;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita