Telpon: + 86-838-2274206
page_banner

Boc-Pyr-OH CAS No.: 53100-44-0 Pabrik

Katrangan singkat:

Aplikasi: Asam amino & turunan

Jeneng produk: Boc-Pyr-OH

Nomer CAS: 53100-44-0
Formula Molekul: C10H15NO5
Bobot molekul: 229.23

Kita bisa nyedhiyani conto, lan welcome pitakonan Panjenengan!

53100-44-0


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Penampilan: bubuk kristal putih
Kemurnian: ora kurang saka 98%
Kualitas Produk cocog karo standar perusahaan.
Packing: 25kg / drum utawa miturut kabutuhan pelanggan.
Sumber: sintesis
Negara Asal: China

sinonim

Boc-L-Pyr-OH*DCHA;

N-alpha-t-Butyloxycarbonyl-L-pyroglutamicaciddicyclohexylamine;

5-oxo-,1-(1,1-dimethylethyl)ester,(s)-2-pyrrolidinedicarboxylicacid;

1-(tert-butil)hidrogen(S)-5-oxopyrrolidine-1,2-dikarboksilat;

(Tert-Butoxy)KarbonilPyr-OH;

(S)-1-Boc-5-oxopyrrolidine-2-carboxylicacid;

N-ALPHA-T-BUTYLOXYCARBONYL-L-PIROGLUTAMICACID;

(S)-Boc-5-Oxopyrrolidine-2-carboxylicacid

Aplikasi

Asam Boc-Amino lan Turunan;

kaunggulan

1. Biasane, kita duwe atusan kilogram ing saham.Lan kita bisa ngirim materi kanthi cepet sawise nampa pesenan.
2. Kualitas dhuwur & rega sing kompetitif bisa diwenehake.
3. Laporan analisis kualitas (COA) saka batch kiriman bakal diwenehake sadurunge kiriman.
4. Kuesioner pemasok lan dokumen teknis bisa diwenehake yen dijaluk sawise ketemu jumlah tartamtu.
5. Great sawise-sales layanan utawa njamin : Sembarang pitakonan sampeyan bakal ditanggulangi sanalika bisa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita