Telpon: + 86-838-2274206
page_banner

Kualitas dhuwur Fmoc-Arg(Pbf)-OH 154445-77-9

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Fmoc-Arg(Pbf)-OH

Nomer CAS: 154445-77-9

Formula Molekul:: C34H40N4O7S

Bobot molekul: 648,77

DD


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Penampilan: bubuk putih nganti putih

Kemurnian:≥98%

Titik lebur: 132 °C

Kapadhetan: 1.37 (kira-kira kasar)

Kualitas produk cocog: standar perusahaan kita

Kelarutan: Ora larut ing banyu.Larut ing paling pelarut organik.

Stabilitas Stabil ing kahanan panyimpenan dianjurake.

Kahanan kanggo panyimpenan sing aman: Simpen ing papan sing adhem.Tansah wadhah ditutup kanthi rapet ing papan sing garing lan duwe ventilasi sing apik.Simpen adoh saka bahan sing ora kompatibel kayata agen oksidasi kuwat, asam kuat, basa kuwat.

Packing: 25kg / serat drum, 1kg, 5kg utawa miturut syarat pelanggan.

Sumber: Chemical Synthetic

Negara Asal: China

Ketentuan Pembayaran: T/T

Pelabuhan Pengiriman: Pelabuhan utama Cina

Identifikasi bebaya: Ora zat utawa campuran sing mbebayani.Produk bisa diangkut minangka bahan kimia umum.

 sinonim

FMOC-ARGININ(PBF)-OH ;
FMOC-ARG(PBF);
FMOC-ARG(PBF)-OH ;
FMOC-L-ARGININ(PBF);
FMOC-L-ARG(PBF);
FMOC-L-ARG(PBF)-OH ;
FMOC-NG-PBF-L-ARGININE

na-fmoc-ng-(2,2,4,6,7-pentamethyl-*dihydrobenzofu ;

-[(2,2,4,6,7-pentamethyl-2,3-dihydro-1-benzofuran-5-yl)sulfonyl]carbamimidamido}pentanoicacid ;

FMOC-N-OMEGA-(2,2,4,6,7-PENTAMETHYLDI ;

HIDROBENZOFURAN-5-SULFONYL)-L-ARGININ ;

FMOC-ARGININ(PBF)-OH ;

FMOC-(2,2,4,6,7-PENTAMETHYLDIHYDROBENZOFURAN-5-SULFONYL)-L-ARGININ ;

(2S)-5-[[amino-[(2,2,4,6,7-pentamethyl-3H-1-benzofuran-5-yl)sulfonilamino]methylidene]amino]-2-(9H-fluoren-9- ylmethoxycarbonylamino) asam pentanoat;

Nalpha-Fmoc-Nomega-Pbf-L-arginin ;

Nα-Fmoc-Nω-Pbf-L-arginine;Na-Fmoc-Nw-Pbf-L-arginine

Aplikasi

Asam Amino;

Arginine [Arg, R];

Asam Fmoc-Amino lan Turunan;

Seri asam Fmoc-Amino

kaunggulan

1. kualitas dhuwur & rega competitive bisa kasedhiya.

2. Laporan analisis kualitas (COA) saka batch kiriman bakal diwenehake sadurunge kiriman.

3. Kuesioner pemasok lan dokumen teknis bisa diwenehake yen dijaluk sawise ketemu jumlah tartamtu.

4. Layanan sawise-sales gedhe utawa njamin : Sembarang pitakonan sampeyan bakal ditanggulangi sanalika bisa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita